Navigation
14 November 2018
Home / 444seo.nl / Wél of geen algoritmische update van Google?

Wél of geen algoritmische update van Google?

Sinds het begin van deze maand staat SEO-land op zijn kop. Is Google bezig met het uitrollen van een nieuwe update? Webmasters en SEO-specialisten over de hele wereld denken van wel; zij hebben namelijk flinke veranderingen waargenomen in zowel de algemene als de lokale zoekresultaten. Heb je alle speculaties rondom deze eventuele update niet kunnen volgen? In deze blogpost geef ik je alle ins en outs!

Sinds 2 september is SEO-land in rep en roer. Specialisten hebben namelijk een aantal merkwaardigheden opgemerkt in onder andere rankings en tools. Wat is er gebeurd?

De eerste berichten duiken op. Het lijkt erop dat ze bezig zijn met het uitrollen van een tweetal(!) updates. Updates aan het core algoritme en vooral de lokale zoekopdrachten lijken de grootste impact te hebben. Terwijl de SEO-community volop in discussie is over wat er aan de hand is, bevestigt Google uiteraard niets. Ook de trackingtools van verschillende websites zoals Mozcast en RankRanger vertonen een piek in de activiteiten rondom het algoritme van Google. Er moet iets aan de hand zijn!

Heb jij je organische posities in Google gecheckt? Het kan namelijk zomaar zijn dat je ineens flinke veranderingen ziet. Op verschillende forums wordt volop gespeculeerd over de langverwachte Penguin-update van Google. Google Penguin is het algoritme om onnatuurlijke links op te sporen en geautomatiseerd strafmaatregelen te nemen. Het gevolg hiervan is dat een website in zijn geheel kan wegzakken in de zoekresultaten.

De Penguin 4.0 update zal een real-time algoritme worden. Dit wil zeggen dat er geen periodieke controles worden uitgevoerd, maar dat wanneer Google spammy links naar een website detecteert, een website hier direct de gevolgen van kan ondervinden. Hier zal ook andersom sprake van zijn; mocht een website spammy links verwijderen, dan kan deze website ook op korte termijn herstel zien in de rankings.  De gevolgen van een Penguin-sanctie zullen dus in de toekomst minder catastrofaal zijn dan voorheen.

Recent Post:

De vindbaarheid website

Zorg dat elke pagina op je website een duidelijke zoekwoord focus heeft. Dit zoekwoord plaats je vervolgens in de:…….

Digital Marketing Bureau

Dat garanderen wij door concrete afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uw resultaat staat central…..

Hoe word je gevonden op google

Volg ze (de mensen die de blogs beheren) op Twitter en doe je best om ze te leren kennen. Praat met ze, deel hun artikelen, link……….

hoe wordt mijn website beter gevonden?

Kies 1 woord of 1 combinatie van woorden waar je over wil schrijven. Gebruik de woorden die anderen gebruiken om………

Internet marketing

Zitten hier belangrijke pagina’s tussen, zorg er dan voor dat deze pagina’s wel weer vindbaar zijn. Mocht pe hier hulp bij nodig hebben, dan helpen……….

Online reputatiemanagement

Opdrachtgevers welke handelen in strijd met de Nederlandse wetgeving (fraude, misbruik, bedrog, etc.) zullen wij nimmer toelaten tot ons…………..

Ranking website

De 1e pagina in de zoekresultaten krijgt meer dan 95% kliks. Met andere woorden: op de resultaten in de overige pagina’s (2e, 3e etc) wordt nog………..

backlinks

De kwaliteit van de backlinks en daardoor de kracht om jouw website te helpen omhoog te stuwen in de zoekresultaten van de zoekmachines is afhankelijk…….

Veel bezoekers, meer omzet

Op die manier zoeken we uit waar we de techniek kunnen verbeteren, zodat je website goed geïndexeerd wordt, snel…………

Vindbaarheid website verbeteren

Hierdoor is de concurrentie hoog en wordt het moeilijk om hoog te scoren. De onderstaande tips ondersteunen je bij je zoektocht naar zoektermen……..

Website toevoegen aan zoekmachines

Dit kan ongeveer 30-60 dagen duren, het is dus wel zaak dat dit direct gebeurd. Voor het domein adres koekenbakker.nl zal………….

Zoekmachine optimalisatie bureau

het juiste zoekwoord, met de juiste vermelding betalen we al snel 1,50 per klik… Dus voor 1000 bezoekers per maand komen we uit…..

Offerte aanvragen

Vraag nu meteen vrijblijvend een offerte aan of test nu direct 8 zoekopdrachten voor 99,- euro per maand. Wij garanderen de eerste pagina……..

Google bedrijf

zelfs nadat de klacht is opgelost zullen nieuwe klanten deze oude posten kunnen lezen. Zeer veel nieuwe klanten………..

aziatisch foodbox en aziatisch foodboxen

betere zoekmachine rankings of een hogere conversie, ons team heeft de juiste middelen om het te bereiken. Uw Bedrijf Naar De Top…………..

Inschrijven Op Onze Mailing Lijst En Ontvang De Beste Aanbiedingen En Updates Rechtstreeks Naar Uw Postvak In

Inschrijven Op Onze Mailing Lijst En Ontvang De Beste Aanbiedingen En Updates Rechtstreeks Naar Uw Postvak In