Navigation
20 October 2017
Home / 444seo.nl / Webshop seo

Webshop seo

U heeft een webshop en bent opzoek naar meer verkeer met behulp van seo?

Iedereen die wel eens een webshop heeft gestart kent het gevoel: je hebt hard gewerkt aan het ontwerp van de webshop, lange discussies gevoerd met designers en ontwikkelaars, specificaties opgesteld, getest, dingen aangepast en opnieuw getest. Met enkele weken tot maanden vertraging ga je dan vol spanning live. En dan… gebeurt er niets. Geen bezoekers, geen bestellingen, alleen doodse stilte.Wat is dit, het admin panel is kapot? Nee het is tijd voor SEO SEO! Webshop SEO om precies te zijn!

Wat kan Webshop SEO voor uw onderneming betekenen?

Seo voor uw webshop zal u veel gericht verkeer brengen. 444seo heeft meer dan 15 jaar ervaring met SEO. Elke webshop zou eigenlijk SEO moeten doen, in de praktijk is dit nog lang niet het geval. Voor uw webshop is het van groot belang dat u gevonden word door uw doelgroep. Webshop SEO  zal er voor zorgen dat uw url naar voren komt in de organische zoekresultaten van Google.

Laten we een voorbeeld geven van Webshop SEO en wat we voor u kunnen bereiken.

Stel we starten vandaag met Webshop SEO, dat zit er overigens dik in.. We zijn namelijk zeer voordelig met onze Webshop SEO!

U heeft een webshop en u verkoopt net als deze webshop: prins-ettenleur.nl Pizza’s op het internet in de regio Etten-leur. Overigens is dit een klant van ons en zullen we binnenkort gaan starten met SEO voor Prins. Nu is het voor Prins van groot belang dat er bezoekers komen die net toevallig een Pizza, of overig lekkers wil bestellen. Verkeer wat opzoek is naar een nieuwe auto hebben ze uiteraard niets aan. We zullen de juiste SEO moeten uitvoeren.

We gaan dus eerst een lijst samen stellen met zoekwoorden waarop Prins in Ettenleur gevonden wil worden. We laten onze Webshop SEO nog even voor wat het is.

De zoekwoorden waarop prins graag gevonden zal worden in zijn regio zullen zijn:

Spareribs Etten-leur,
Pizza etten-leur,
Shoarma ettenleur,
Döner-ettenleur

De overige zoekwoorden zullen we gebruiken voor het filiaal in Prinsenbeek. We gaan vervolgens Webshop SEO toepassen en zullen er voor zorgen dat binnen een aantal maanden deze zoekwoorden naar voren zullen komen in de Google zoekmachines.

Onze Webshop SEO zal er voor zorgen dat er per maand een behoorlijk aantal nieuwe bezoekers zal worden gegenereerd van uit de Google zoekmachines.

Wat kan Webshop SEO voor u betekenen?

Meer bezoekers, meer omzet! Kort maar krachtig. Uw webshop zal door middel van onze seo veel beter gevonden worden op belangrijke zoekwoorden. Net als in het voorbeeld van Prins zullen ook voor uw webshop zoekwoorden worden gegenereerd waar we vervolgens seo op toepassen.

Nog even kort, wat is SEO?

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” in gewoon Nederlands “Zoekmachine optimalisatie”. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Dit was een artikel van 444seo.nl over Webshop SEO.

Meer informatie over backlinks?

Wilt u meer informatie over backlinks of gewoon is met een adviseur spreken? Neem direct contact op met een van onze medewerkers.

Recent Post:

De vindbaarheid website

Zorg dat elke pagina op je website een duidelijke zoekwoord focus heeft. Dit zoekwoord plaats je vervolgens in de:…….

Digital Marketing Bureau

Dat garanderen wij door concrete afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uw resultaat staat central…..

Hoe word je gevonden op google

Volg ze (de mensen die de blogs beheren) op Twitter en doe je best om ze te leren kennen. Praat met ze, deel hun artikelen, link……….

hoe wordt mijn website beter gevonden?

Kies 1 woord of 1 combinatie van woorden waar je over wil schrijven. Gebruik de woorden die anderen gebruiken om………

Internet marketing

Zitten hier belangrijke pagina’s tussen, zorg er dan voor dat deze pagina’s wel weer vindbaar zijn. Mocht pe hier hulp bij nodig hebben, dan helpen……….

Online reputatiemanagement

Opdrachtgevers welke handelen in strijd met de Nederlandse wetgeving (fraude, misbruik, bedrog, etc.) zullen wij nimmer toelaten tot ons…………..

Ranking website

De 1e pagina in de zoekresultaten krijgt meer dan 95% kliks. Met andere woorden: op de resultaten in de overige pagina’s (2e, 3e etc) wordt nog………..

backlinks

De kwaliteit van de backlinks en daardoor de kracht om jouw website te helpen omhoog te stuwen in de zoekresultaten van de zoekmachines is afhankelijk…….

Veel bezoekers, meer omzet

Op die manier zoeken we uit waar we de techniek kunnen verbeteren, zodat je website goed geïndexeerd wordt, snel…………

Vindbaarheid website verbeteren

Hierdoor is de concurrentie hoog en wordt het moeilijk om hoog te scoren. De onderstaande tips ondersteunen je bij je zoektocht naar zoektermen……..

Website toevoegen aan zoekmachines

Dit kan ongeveer 30-60 dagen duren, het is dus wel zaak dat dit direct gebeurd. Voor het domein adres koekenbakker.nl zal………….

Zoekmachine optimalisatie bureau

het juiste zoekwoord, met de juiste vermelding betalen we al snel 1,50 per klik… Dus voor 1000 bezoekers per maand komen we uit…..

Offerte aanvragen

Vraag nu meteen vrijblijvend een offerte aan of test nu direct 8 zoekopdrachten voor 99,- euro per maand. Wij garanderen de eerste pagina……..

Google bedrijf

zelfs nadat de klacht is opgelost zullen nieuwe klanten deze oude posten kunnen lezen. Zeer veel nieuwe klanten………..

aziatisch foodbox en aziatisch foodboxen

betere zoekmachine rankings of een hogere conversie, ons team heeft de juiste middelen om het te bereiken. Uw Bedrijf Naar De Top…………..

Inschrijven Op Onze Mailing Lijst En Ontvang De Beste Aanbiedingen En Updates Rechtstreeks Naar Uw Postvak In

Inschrijven Op Onze Mailing Lijst En Ontvang De Beste Aanbiedingen En Updates Rechtstreeks Naar Uw Postvak In