Navigation
20 August 2017
Home / 444seo.nl / Webshop seo

Webshop seo

U heeft een webshop en bent opzoek naar meer verkeer met behulp van seo?

Iedereen die wel eens een webshop heeft gestart kent het gevoel: je hebt hard gewerkt aan het ontwerp van de webshop, lange discussies gevoerd met designers en ontwikkelaars, specificaties opgesteld, getest, dingen aangepast en opnieuw getest. Met enkele weken tot maanden vertraging ga je dan vol spanning live. En dan… gebeurt er niets. Geen bezoekers, geen bestellingen, alleen doodse stilte.Wat is dit, het admin panel is kapot? Nee het is tijd voor SEO SEO! Webshop SEO om precies te zijn!

Wat kan Webshop SEO voor uw onderneming betekenen?

Seo voor uw webshop zal u veel gericht verkeer brengen. 444seo heeft meer dan 15 jaar ervaring met SEO. Elke webshop zou eigenlijk SEO moeten doen, in de praktijk is dit nog lang niet het geval. Voor uw webshop is het van groot belang dat u gevonden word door uw doelgroep. Webshop SEO  zal er voor zorgen dat uw url naar voren komt in de organische zoekresultaten van Google.

Laten we een voorbeeld geven van Webshop SEO en wat we voor u kunnen bereiken.

Stel we starten vandaag met Webshop SEO, dat zit er overigens dik in.. We zijn namelijk zeer voordelig met onze Webshop SEO!

U heeft een webshop en u verkoopt net als deze webshop: prins-ettenleur.nl Pizza’s op het internet in de regio Etten-leur. Overigens is dit een klant van ons en zullen we binnenkort gaan starten met SEO voor Prins. Nu is het voor Prins van groot belang dat er bezoekers komen die net toevallig een Pizza, of overig lekkers wil bestellen. Verkeer wat opzoek is naar een nieuwe auto hebben ze uiteraard niets aan. We zullen de juiste SEO moeten uitvoeren.

We gaan dus eerst een lijst samen stellen met zoekwoorden waarop Prins in Ettenleur gevonden wil worden. We laten onze Webshop SEO nog even voor wat het is.

De zoekwoorden waarop prins graag gevonden zal worden in zijn regio zullen zijn:

Spareribs Etten-leur,
Pizza etten-leur,
Shoarma ettenleur,
Döner-ettenleur

De overige zoekwoorden zullen we gebruiken voor het filiaal in Prinsenbeek. We gaan vervolgens Webshop SEO toepassen en zullen er voor zorgen dat binnen een aantal maanden deze zoekwoorden naar voren zullen komen in de Google zoekmachines.

Onze Webshop SEO zal er voor zorgen dat er per maand een behoorlijk aantal nieuwe bezoekers zal worden gegenereerd van uit de Google zoekmachines.

Wat kan Webshop SEO voor u betekenen?

Meer bezoekers, meer omzet! Kort maar krachtig. Uw webshop zal door middel van onze seo veel beter gevonden worden op belangrijke zoekwoorden. Net als in het voorbeeld van Prins zullen ook voor uw webshop zoekwoorden worden gegenereerd waar we vervolgens seo op toepassen.

Nog even kort, wat is SEO?

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” in gewoon Nederlands “Zoekmachine optimalisatie”. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Dit was een artikel van 444seo.nl over Webshop SEO.

Meer informatie over backlinks?

Wilt u meer informatie over backlinks of gewoon is met een adviseur spreken? Neem direct contact op met een van onze medewerkers.

Inschrijven Op Onze Mailing Lijst En Ontvang De Beste Aanbiedingen En Updates Rechtstreeks Naar Uw Postvak In

Inschrijven Op Onze Mailing Lijst En Ontvang De Beste Aanbiedingen En Updates Rechtstreeks Naar Uw Postvak In