Navigation
14 November 2018
Home / Ranking website

Ranking website

De wereld van SEO is complex, maar de grondbeginselen zijn redelijk eenvoudig te begrijpen. En juist die grondbeginselen leg ik je in dit artikel uit. Dat is het goede nieuws, maar…

Zoekmachine optimalisatie is niet iets wat je even op een middagje doet om ranking te krijgen met je website. Het vraagt de nodige tijd en inspanningen om de verschillende SEO-elementen echt goed te begrijpen en effectief toe te passen. Daarnaast is het goed om je te realiseren dat SEO een doorlopend proces is. Monitoren, analyseren, evalueren en zaken bijstellen. En waar nodig inspelen op de veranderingen van het algoritme van Google.

Heb je die tijd en affiniteit, lees dan verder. Je zult merken dat SEO een fascinerende wereld is. Met tal van interessante ontwikkelingen. En met vaak verrassend goede resultaten.

Heb je een webshop? Of een complexe website in een branche met veel concurrentie? Laat dan een SEO-professional met je meedenken en/of je website beoordelen. Ongetwijfeld een waardevolle investering. Uiteraard mag je mij bellen ;-).

Voordat we naar de rankingsfactoren gaan kijken, eerst nog enkele belangrijke aandachtspunten. Dingen die je moet weten om effectief met zoekmachine optimalisatie aan de slag te kunnen gaan.

Als we het hebben over een hoge rankings in de zoekmachines met de website, dan hebben we het eigenlijk over een hoge rankings in Google. In Nederland wordt voor meer dan 90% in de zoekopdrachten gebruikt. En in het algemeen: wat goed is voor Google is ook goed voor andere zoekmachines zoals Bing.

De 1e pagina in de zoekresultaten krijgt meer dan 95% kliks. Met andere woorden: op de resultaten in de overige pagina’s (2e, 3e etc) wordt nog nauwelijks geklikt. Daarom is het veel effectiever om met een paar belangrijke keywords op de 1e pagina te staan, dan met heel veel keywords op de 2e of 3e pagina.

Unieke, relevante content. Heldere menustructuur en navigatie. Website is gebruiksvriendelijk en straalt vertrouwen uit.

Maar wat betekent dat voor jou?
Vraag je niet af “Zou dit goed zijn voor mijn Google rankings?”.
Maar: “Helpt dit mijn bezoekers? Zullen mijn bezoekers dit waarderen?”

De 1e stap met de optimalisatie is website keywordsonderzoek. Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? Zoekwoorden kunnen overigens bestaan uit zowel 1 als meerdere zoektermen. Bijvoorbeeld “vliegreis”, “vliegreis Spanje” of “goedkope skivakantie Oostenrijk”.

Recent Post

De vindbaarheid website

Zoekmachines indexeren pagina’s op basis van onderwerpen en zoekopdrachten. Zorg dat elke pagina op je website:…….

Digital Marketing Bureau

Ons doel is dat u zo snel mogelijk zonder ons aan de slag kunt. Dat garanderen wij door concrete afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uw resultaat staat centraal……

Hoe word je gevonden op google

Dit kunnen er drie of dertig zijn, dat maakt niet uit. Als ze maar relevant zijn voor de dienst of het product dat jij aanbiedt. Wanneer je bedacht hebt welke termen dat zijn,……….

hoe wordt mijn website beter gevonden?

Allereerste vragen die we u gaan stellen, heeft u de website aangemeld bij de zoekmachines? Wij kunnen de aanmelding gratis voor u doen. Neem contact op via……….

Internet marketing

Als je afbeeldingen plaatst, zorg er dan voor dat het duidelijk is waar deze afbeeldingen over gaan. Voeg alleen afbeeldingen toe met informatieve bestandsnamen……….

Online reputatiemanagement

Neen, we verwijderen niets in Google, dat zou het wel een stuk gemakkelijker maken als dat mogelijk was. Nee, we zorgen dat er andere resultaten getoond worden……………

Ranking website

Voordat we naar de rankingsfactoren gaan kijken, eerst nog enkele belangrijke aandachtspunten. Dingen die je moet weten om effectief met zoekmachine optimalisatie………..

backlinks

Theoretisch zou je zeggen nee, want je speelt vals en zet Google op het verkeerde been. Toch blijkt deze ‘linkspam’ in de praktijk nog vaak te werken en is…….

Veel bezoekers, meer omzet

De actualiteit en populariteit op social media hebben invloed op de autoriteit. Kleine aanpassingen kunnen…………

Vindbaarheid website verbeteren

Ook in de content moeten de zoektermen terugkomen. Plaats de zoektermen in het menu, de koppen, inleidingen en tekst………

Website toevoegen aan zoekmachines

Dit zal ook het geval zijn als we specifieke zoekwoorden in de organische zoekresultaten van Google gaan tonen…………..

Zoekmachine optimalisatie bureau

Wij zullen niet bescheiden zijn en u eerlijk vertellen waar we voorstaan: Meer omzet creëren via ons zoekmachine optimalisatie…..

Offerte aanvragen

Vraag nu meteen vrijblijvend een offerte aan of test nu direct 8 zoekopdrachten voor 99,- euro per maand. Wij garanderen de eerste……..

Google bedrijf

zelfs nadat de klacht is opgelost zullen nieuwe klanten deze oude posten kunnen lezen. Zeer veel nieuwe klanten van uw onderneming zullen gebruik maken………..

aziatisch foodbox en aziatisch foodboxen

betere zoekmachine rankings of een hogere conversie, ons team heeft de juiste middelen om het te bereiken. Uw Bedrijf Naar De Top…………..

Hoog in Google

We kunnen u direct vertellen wat de prijs zal zijn en in hoelang u ook hoog in Google zal staan. Uiteraard is het vrijblijvend en zit u nergens aan vast…………

Online marketingstrategie

Dan is het belangrijk om goed uw online speelveld in kaart te brengen. Wat is uw doelgroep? Uw doelstelling? Welke kanalen kunnen aan……………

Website vindbaar maken

Nu maken we het een stapje ingewikkelder. Want de websites die een link naar jouw webpagina plaatsen, moeten het keyword……………….

Internet Reclame

Wij zijn constant aan het uitzoeken hoe het zoekmachine-algoritme werkt. En formuleren trucs die een hoge…….

Website aanmelden bij google

Dit kan ongeveer 30-60 dagen duren, het is dus wel zaak dat dit direct gebeurd. Voor het domein adres bakkerdebink.nl zal het van belang zijn dat deze…………….

Meer omzet maken

Wat zou iemand googelen om op uw dienst of product uit te doen komen. Er vanuit gaande dat we nu de juiste zoekwoorden hebben gevonden, gaan we er………….

WordPress Seo Tips

Er zijn echter een aantal basis zaken die je moet hebben als je start met je WordPress site. Hieronder geven wij 10 punten om beter te scoren. Surf naar uw…………..

Wat is SEO

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de Google-gebruikers niet verder kijkt dan de eerste vier zoekresultaten bij een bepaalde zoekopdracht. zodat je beter scoort bij de zoekresultaten en gratis………

Google zoekmachine

Meneer brouwer heeft een website en verkoopt tweedehands televisies en zou graag worden getoond in de Google zoekmachine. Uiteraard zijn dit zoekwoorden welke veel verkeer…………….