Navigation
14 November 2018
Home / Over ons

Over ons

Een full service digital marketing agency

Wij beloven onze klanten geen vage resultaten, maar harde cijfers. Meer conversie, meer leads, meer website bezoekers of meer naamsbekendheid? Onze specialisten – cq marketingmasters zijn gek van het online effect, wij zorgen ervoor! We vormen een hecht team bestaande uit jonge, senioren en ambitieuze mensen die allemaal zijn opgegroeid in het internettijdperk. Samen hebben we één doel: maximale resultaten voor uw internet campagne.  Onze roots komen uit Nederland en Ierland, maar inmiddels werken we wereldwijd en hebben we een team van 35 specialisten. Waarom zijn we wereldwijd gegaan? Simpel, de kosten moeten omlaag en de service omhoog. Wij hebben de juiste balans gevonden.

Wij zijn SEO-Expert bureau & werk voor uw Succes

Wij streven naar relaties op basis van transparantie, volharding, wederzijds vertrouwen en integriteit met onze medewerkers, klanten en andere zakelijke partners.
Ons team van specialisten levert consistent uitstekende resultaten te combineren creatieve ideeën met onze uitgebreide ervaring. Wij kunnen helpen u bouwen aan een duurzame, betekenisvolle relatie met uw klanten door met hen in zee gaat met uw merk via sociale media.
Wij werken in uiteenlopende gebieden zoals zoekmachine optimalisatie, social media marketing, email marketing en digital marketing.

icon6

Web Analytics

Het meten, verzamelen, analyseren en rapporteren van internet gegevens voor doeleinden van onder staande en het optimaliseren van web gebruik.

icon4

Het Richten Van Het Sleutelwoord

Zoekwoorden zijn de zoektermen die mensen in de zoekmachines. Uw rankings zijn gebaseerd op de relevantie van uw pagina op die trefwoorden.

icon5

Creatief Werken

Als creatieve professional, u weet maar al te goed hoe belangrijk inspiratie is voor uw werk. Dat is of je hebt net een beker.

services-web-services-on-light-440x440

Verschijnen Op de eerste Pagina van Google!

Wij Bieden een Volledig Gamma van Digitale Marketing Diensten aan!

Wij bieden professionele SEO diensten die websites helpen verhogen van hun organische zoekresultaten score drastisch om te strijden voor de hoogste ranking — zelfs als het gaat om zeer concurrerende zoekwoorden.

  • Sluit met pre-gekwalificeerde klanten
  • Bespaar tijd en geld
  • Vertrouwen op een ervaren en deskundig team
  • Wij leveren Top Rankings
  • Hoog klantbehoud
  • Betaalbare prijzen biedt
icon3

E-mail Marketing

E-mail marketing is rechtstreeks verzenden van een commerciële boodschap, meestal met een groep mensen, via e-mail. In de ruimste zin, elke e-mail.

icon2

Inhoud 

Content is king. U zult horen van die zin over en weer als het gaat SEO succes. Uw content, en je hebt gemaakt.

icon1

Snelle Support

Het krijgen van ondersteuning via telefoon, chat of e-mail. Wij keren altijd terug e-mails en telefoontjes binnen één werkdag.

Meet The leadingboard!

Ons team ontwikkelt effectieve content strategie voor vooruitstrevende bedrijven. We hebben een bewezen track record in het vergroten van de zoekmachine rankings.

IstanbulMarco
Mr M. Bannink

– General Manager –

Magento-ecommerce-Specialist
Mr H.P.C. Nguyen

– Product leader –

Magento web-design Specialist
Mrs A. Dzhumashova

– Boardleader –

Magento-Web-developer
Rafael Szarmach

– Web Specialist –

Recent Posts:

De vindbaarheid website

Zorg dat elke pagina op je website een duidelijke zoekwoord focus heeft. Dit zoekwoord plaats je vervolgens in de:…….

Digital Marketing Bureau

Dat garanderen wij door concrete afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uw resultaat staat central…..

Hoe word je gevonden op google

Volg ze (de mensen die de blogs beheren) op Twitter en doe je best om ze te leren kennen. Praat met ze, deel hun artikelen, link……….

hoe wordt mijn website beter gevonden?

Kies 1 woord of 1 combinatie van woorden waar je over wil schrijven. Gebruik de woorden die anderen gebruiken om………

Internet marketing

Zitten hier belangrijke pagina’s tussen, zorg er dan voor dat deze pagina’s wel weer vindbaar zijn. Mocht pe hier hulp bij nodig hebben, dan helpen……….

Online reputatiemanagement

Opdrachtgevers welke handelen in strijd met de Nederlandse wetgeving (fraude, misbruik, bedrog, etc.) zullen wij nimmer toelaten tot ons…………..

Ranking website

De 1e pagina in de zoekresultaten krijgt meer dan 95% kliks. Met andere woorden: op de resultaten in de overige pagina’s (2e, 3e etc) wordt nog………..

backlinks

De kwaliteit van de backlinks en daardoor de kracht om jouw website te helpen omhoog te stuwen in de zoekresultaten van de zoekmachines is afhankelijk…….

Veel bezoekers, meer omzet

Op die manier zoeken we uit waar we de techniek kunnen verbeteren, zodat je website goed geïndexeerd wordt, snel…………

Vindbaarheid website verbeteren

Hierdoor is de concurrentie hoog en wordt het moeilijk om hoog te scoren. De onderstaande tips ondersteunen je bij je zoektocht naar zoektermen……..

Website toevoegen aan zoekmachines

Dit kan ongeveer 30-60 dagen duren, het is dus wel zaak dat dit direct gebeurd. Voor het domein adres koekenbakker.nl zal………….

Zoekmachine optimalisatie bureau

het juiste zoekwoord, met de juiste vermelding betalen we al snel 1,50 per klik… Dus voor 1000 bezoekers per maand komen we uit…..

Offerte aanvragen

Vraag nu meteen vrijblijvend een offerte aan of test nu direct 8 zoekopdrachten voor 99,- euro per maand. Wij garanderen de eerste pagina……..

Google bedrijf

zelfs nadat de klacht is opgelost zullen nieuwe klanten deze oude posten kunnen lezen. Zeer veel nieuwe klanten………..

aziatisch foodbox en aziatisch foodboxen

betere zoekmachine rankings of een hogere conversie, ons team heeft de juiste middelen om het te bereiken. Uw Bedrijf Naar De Top…………..