Navigation
21 November 2017
Home / Beter gevonden worden in google

Beter gevonden worden in google

Gevonden worden in Google

Voor de meeste bedrijven en ondernemingen is het uiteraard enorm belangrijk om gevonden te worden in Google. Immers meer verkeer wat naar uw website komt, is meer kans op omzet. 444seo heeft zeer veel ervaring in het opzetten van een succesvolle campagne om meer bezoekers naar uw website te brengen. We werken met een team van 45 mensen en hebben een zeer groot netwerk opgebouwd. Door onze jaren lange ervaring in het organische zoekverkeer van Google kunnen wij er voor zorgen dat uw onderneming beter gevonden zal worden in Google.

De online winkel

Beter gevonden worden in Google zal er voor zorgen dat uw onderneming een boost krijgt. Voor een zeer redelijk bedrag in de maand gaat ons team voor u aan het werk en zal u binnen enkele maanden ineens beter gevonden worden in Google. We hebben het dan niet enkel over uw bedrijfsnaam, maar praten dan over gerichte zoekwoorden die te maken hebben met uw onderneming. Laten we als voorbeeld nemen dat uw onderneming een producten online verkoopt zoals een van onze klanten dat doet: http://www.guitarrabuena.nl Deze geweldig leuke winkel in Amsterdam verkoopt gitaren en alles wat daar mee te maken heeft. Deze winkel is al in 1979 gestart in Groningen en zit sinds 1983 in Amsterdam. Nu is het zo dat een succesvolle winkel in Amsterdam een enorm goede verkoop kan hebben vanuit de winkel, maar dat er op het internet bijna niets verkocht word. Gelukkig is dat bij Guitarrabuena niet het geval en is hier veel werk verricht om te zorgen dat de online winkel gevonden is. Deze online winkel komt namelijk enorm veel voor in de zoekmachine van o.a. Google. Laten we als voorbeeld nemen de zoekopdracht: ‘unieke gitaar amsterdam’ Een van de eerste resultaten van het organische zoekverkeer van Google.

Adwords en organische zoekresultaten

De meeste ondernemers gaan er vanuit dat bij het openen van een online winkel er direct enorm veel verkeer is… Dat is uiteraard niet het geval, net als in de normale winkel zal er actie moeten worden ondernomen om bezoekers te werven. De meeste startende webshops kiezen dan voor b.v. Google Adwords  en verliezen vaak veel geld door verkeer gebruik van het programma. Google Adwords is een advertentieprogramma van Google, je kunt daarmee adverteren in de zoekresultaten van Google. … Hieronder zie je een voorbeeld van advertenties in Google Adwords, de resultaten met een rode lijn er omheen zijn Adwords advertenties, de andere resultaten zijn organische zoekresultaten. Met het advertentie programma van Google betaal je per klik voor elke bezoeker. Gemiddeld is dit 1 tot 3 euro per klik, en is het klik bedrag op, dan zal u niet meer voorkomen in de zoekresultaten. U betaald dus al gauw 1000 euro per maand om 1000x te worden getoond in Google.

Wat kunt u verwachten van 444seo?

Afhankelijk van uw wensen maken wij een planning voor u om de organische zoekresultaten te bewerken, en er voor te zorgen dat u beter gevonden zal worden in Google. U denkt waarschijnlijk dat de kosten enorm hoog zullen zijn, maar we kunnen u gerust stellen. Vanaf 99,- euro per maand kunnen wij er voor zorgen dat u met 16 organische zoekopdrachten om hoog gebracht word in Google. De eerste 8 resultaten in de eerste helft van het jaar, en de overige 8 in de tweede helft van het jaar. Samen werken wij aan uw succes.

Beter gevonden worden in Google.

 

Recent Post:

De vindbaarheid website

Zorg dat elke pagina op je website een duidelijke zoekwoord focus heeft. Dit zoekwoord plaats je vervolgens in de:…….

Digital Marketing Bureau

Dat garanderen wij door concrete afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uw resultaat staat central…..

Hoe word je gevonden op google

Volg ze (de mensen die de blogs beheren) op Twitter en doe je best om ze te leren kennen. Praat met ze, deel hun artikelen, link……….

hoe wordt mijn website beter gevonden?

Kies 1 woord of 1 combinatie van woorden waar je over wil schrijven. Gebruik de woorden die anderen gebruiken om………

Internet marketing

Zitten hier belangrijke pagina’s tussen, zorg er dan voor dat deze pagina’s wel weer vindbaar zijn. Mocht pe hier hulp bij nodig hebben, dan helpen……….

Online reputatiemanagement

Opdrachtgevers welke handelen in strijd met de Nederlandse wetgeving (fraude, misbruik, bedrog, etc.) zullen wij nimmer toelaten tot ons…………..

Ranking website

De 1e pagina in de zoekresultaten krijgt meer dan 95% kliks. Met andere woorden: op de resultaten in de overige pagina’s (2e, 3e etc) wordt nog………..

backlinks

De kwaliteit van de backlinks en daardoor de kracht om jouw website te helpen omhoog te stuwen in de zoekresultaten van de zoekmachines is afhankelijk…….

Veel bezoekers, meer omzet

Op die manier zoeken we uit waar we de techniek kunnen verbeteren, zodat je website goed geïndexeerd wordt, snel…………

Vindbaarheid website verbeteren

Hierdoor is de concurrentie hoog en wordt het moeilijk om hoog te scoren. De onderstaande tips ondersteunen je bij je zoektocht naar zoektermen……..

Website toevoegen aan zoekmachines

Dit kan ongeveer 30-60 dagen duren, het is dus wel zaak dat dit direct gebeurd. Voor het domein adres koekenbakker.nl zal………….

Zoekmachine optimalisatie bureau

het juiste zoekwoord, met de juiste vermelding betalen we al snel 1,50 per klik… Dus voor 1000 bezoekers per maand komen we uit…..

Offerte aanvragen

Vraag nu meteen vrijblijvend een offerte aan of test nu direct 8 zoekopdrachten voor 99,- euro per maand. Wij garanderen de eerste pagina……..

Google bedrijf

zelfs nadat de klacht is opgelost zullen nieuwe klanten deze oude posten kunnen lezen. Zeer veel nieuwe klanten………..

aziatisch foodbox en aziatisch foodboxen

betere zoekmachine rankings of een hogere conversie, ons team heeft de juiste middelen om het te bereiken. Uw Bedrijf Naar De Top…………..