Navigation
17 October 2018
Home / Beter gevonden worden in google

Beter gevonden worden in google

Gevonden worden in Google

Voor de meeste bedrijven en ondernemingen is het uiteraard enorm belangrijk om gevonden te worden in Google. Immers meer verkeer wat naar uw website komt, is meer kans op omzet. 444seo heeft zeer veel ervaring in het opzetten van een succesvolle campagne om meer bezoekers naar uw website te brengen. We werken met een team van 45 mensen en hebben een zeer groot netwerk opgebouwd. Door onze jaren lange ervaring in het organische zoekverkeer van Google kunnen wij er voor zorgen dat uw onderneming beter gevonden zal worden in Google.

De online winkel

Beter gevonden worden in Google zal er voor zorgen dat uw onderneming een boost krijgt. Voor een zeer redelijk bedrag in de maand gaat ons team voor u aan het werk en zal u binnen enkele maanden ineens beter gevonden worden in Google. We hebben het dan niet enkel over uw bedrijfsnaam, maar praten dan over gerichte zoekwoorden die te maken hebben met uw onderneming. Laten we als voorbeeld nemen dat uw onderneming een producten online verkoopt zoals een van onze klanten dat doet: http://www.guitarrabuena.nl Deze geweldig leuke winkel in Amsterdam verkoopt gitaren en alles wat daar mee te maken heeft. Deze winkel is al in 1979 gestart in Groningen en zit sinds 1983 in Amsterdam. Nu is het zo dat een succesvolle winkel in Amsterdam een enorm goede verkoop kan hebben vanuit de winkel, maar dat er op het internet bijna niets verkocht word. Gelukkig is dat bij Guitarrabuena niet het geval en is hier veel werk verricht om te zorgen dat de online winkel gevonden is. Deze online winkel komt namelijk enorm veel voor in de zoekmachine van o.a. Google. Laten we als voorbeeld nemen de zoekopdracht: ‘unieke gitaar amsterdam’ Een van de eerste resultaten van het organische zoekverkeer van Google.

Adwords en organische zoekresultaten

De meeste ondernemers gaan er vanuit dat bij het openen van een online winkel er direct enorm veel verkeer is… Dat is uiteraard niet het geval, net als in de normale winkel zal er actie moeten word en ondernomen om bezoekers te werven. De meeste startende webshops kiezen dan voor b.v. Google Adwords  en verliezen vaak veel geld door verkeer gebruik van het programma. Google Adwords is een advertentieprogramma van Google, je kunt daarmee adverteren in de zoekresultaten van Google. … Hieronder zie je een voorbeeld van advertenties in Google Adwords, de resultaten met een rode lijn er omheen zijn Adwords advertenties, de andere resultaten zijn organische zoekresultaten. Met het advertentie programma van Google betaal je per klik voor elke bezoeker. Gemiddeld is dit 1 tot 3 euro per klik, en is het klik bedrag op, dan zal u niet meer voorkomen in de zoekresultaten. U betaald dus al gauw 1000 euro per maand om 1000x te word en getoond in Google.

Wat kunt u verwachten van 444seo?

Afhankelijk van uw wensen maken wij een planning voor u om de organische zoekresultaten te bewerken, en er voor te zorgen dat u beter gevonden zal word en in Google. U denkt waarschijnlijk dat de kosten enorm hoog zullen zijn, maar we kunnen u gerust stellen. Vanaf 99,- euro per maand kunnen wij er voor zorgen dat u met 16 organische zoekopdrachten om hoog gebracht word in Google. De eerste 8 resultaten in de eerste helft van het jaar, en de overige 8 in de tweede helft van het jaar. Samen werken wij aan uw succes.

Beter gevonden worden in Google.

google optimalisatie dagengoogle optimalisatie linkgoogle optimalisatie jouwhonderden google optimalisatieondernemer google optimal

google gevonden dagen websitekwalitatiever google gevonden linktegelijkertijd google gevonden jouwhonderden trucs google gevondengoogle ondernemer heineken

Recent Post:

De vindbaarheid website

Zoekmachines indexeren pagina’s op basis van onderwerpen en zoekopdrachten. Zorg dat elke pagina op je website:…….

Digital Marketing Bureau

Ons doel is dat u zo snel mogelijk zonder ons aan de slag kunt. Dat garanderen wij door concrete afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uw resultaat staat centraal……

Hoe word je gevonden op google

Dit kunnen er drie of dertig zijn, dat maakt niet uit. Als ze maar relevant zijn voor de dienst of het product dat jij aanbiedt. Wanneer je bedacht hebt welke termen dat zijn,……….

hoe wordt mijn website beter gevonden?

Allereerste vragen die we u gaan stellen, heeft u de website aangemeld bij de zoekmachines? Wij kunnen de aanmelding gratis voor u doen. Neem contact op via……….

Internet marketing

Als je afbeeldingen plaatst, zorg er dan voor dat het duidelijk is waar deze afbeeldingen over gaan. Voeg alleen afbeeldingen toe met informatieve bestandsnamen……….

Online reputatiemanagement

Neen, we verwijderen niets in Google, dat zou het wel een stuk gemakkelijker maken als dat mogelijk was. Nee, we zorgen dat er andere resultaten getoond worden……………

Ranking website

Voordat we naar de rankingsfactoren gaan kijken, eerst nog enkele belangrijke aandachtspunten. Dingen die je moet weten om effectief met zoekmachine optimalisatie………..

backlinks

Theoretisch zou je zeggen nee, want je speelt vals en zet Google op het verkeerde been. Toch blijkt deze ‘linkspam’ in de praktijk nog vaak te werken en is…….

Veel bezoekers, meer omzet

De actualiteit en populariteit op social media hebben invloed op de autoriteit. Kleine aanpassingen kunnen…………

Vindbaarheid website verbeteren

Ook in de content moeten de zoektermen terugkomen. Plaats de zoektermen in het menu, de koppen, inleidingen en tekst………

Website toevoegen aan zoekmachines

Dit zal ook het geval zijn als we specifieke zoekwoorden in de organische zoekresultaten van Google gaan tonen…………..

Zoekmachine optimalisatie bureau

Wij zullen niet bescheiden zijn en u eerlijk vertellen waar we voorstaan: Meer omzet creëren via ons zoekmachine optimalisatie…..

Offerte aanvragen

Vraag nu meteen vrijblijvend een offerte aan of test nu direct 8 zoekopdrachten voor 99,- euro per maand. Wij garanderen de eerste……..

Google bedrijf

zelfs nadat de klacht is opgelost zullen nieuwe klanten deze oude posten kunnen lezen. Zeer veel nieuwe klanten van uw onderneming zullen gebruik maken………..

aziatisch foodbox en aziatisch foodboxen

betere zoekmachine rankings of een hogere conversie, ons team heeft de juiste middelen om het te bereiken. Uw Bedrijf Naar De Top…………..

Hoog in Google

We kunnen u direct vertellen wat de prijs zal zijn en in hoelang u ook hoog in Google zal staan. Uiteraard is het vrijblijvend en zit u nergens aan vast…………

Online marketingstrategie

Dan is het belangrijk om goed uw online speelveld in kaart te brengen. Wat is uw doelgroep? Uw doelstelling? Welke kanalen kunnen aan……………

Website vindbaar maken

Nu maken we het een stapje ingewikkelder. Want de websites die een link naar jouw webpagina plaatsen, moeten het keyword……………….

Internet Reclame

Wij zijn constant aan het uitzoeken hoe het zoekmachine-algoritme werkt. En formuleren trucs die een hoge ranking voor hun…………….

Website aanmelden bij google

Dit kan ongeveer 30-60 dagen duren, het is dus wel zaak dat dit direct gebeurd. Voor het domein adres bakkerdebink.nl zal het van belang zijn dat deze…………….

Meer omzet maken

Wat zou iemand googelen om op uw dienst of product uit te doen komen. Er vanuit gaande dat we nu de juiste zoekwoorden hebben gevonden, gaan we er………….

WordPress Seo Tips

Er zijn echter een aantal basis zaken die je moet hebben als je start met je WordPress site. Hieronder geven wij 10 punten om betere te scoren. Surf naar uw…………..

Wat is SEO

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de Google-gebruikers niet verder kijkt dan de eerste vier zoekresultaten bij een bepaalde zoekopdracht. zodat je betere scoort bij de zoekresultaten en gratis………

Google zoekmachine

Meneer brouwer heeft een website en verkoopt tweedehands televisies en zou graag worden getoond in de Google zoekmachine. Uiteraard zijn dit zoekwoorden welke veel verkeer…………….