Navigation
17 October 2018
Home / backlinks

backlinks

U bent opzoek naar backlinks?

backlinks naar jouw website zijn essentieel voor een hoge positie in Google. Als je weinig tijd of geduld hebt kun je backlinks kopen, maar is dat verstandig? Backlinks zijn de links naar jouw site, dus verwijzingen op andere sites naar jou. Deze backlinks zijn zeer belangrijk voor een hoge positie in Google en wel hierom: een slager kan wel zeggen dat hij het lekkerste vlees heef, maar het is aan de consumenten of dit daadwerkelijk zo is.

Op internet werkt het net zo. Je kunt op je eigen site zeggen wat je wilt, maar een website krijgt meer waardering als anderen hem ‘aanbevelen’ door ernaar te linken. En omdat Google zijn gebruikers de beste sites wil voorschotelen verschijnen populaire hoger in de zoekresultaten. Wij van 444seo hebben een enorm netwerk met belangrijke websites waar we naar toe kunnen linken. Wij plaatsen enkel backlinks op websites die wij hebben geselecteerd.

Backlinken naar andere websites is heel natuurlijk en zoekmachines kijken hiernaar. Het zegt iets over de kwaliteit en het onderwerp van de websites. Backlink je op een natuurlijke manier – dus zonder de nofollow-tag – naar een soortgelijke website dan bied je je lezers bovendien meerwaarde.

Heeft het nu zin om backlinks te kopen? Theoretisch zou je zeggen nee, want je speelt vals en zet Google op het verkeerde been. Toch blijkt deze ‘linkspam’ in de praktijk nog vaak te werken en is google (nog) niet zo onfeilbaar als ze zou wensen.

Backlinks doormiddel van blogs

U  kunt ook zelf een blog starten en artikelen schrijven rondom het onderwerp van je website. Platformen om te bloggen zijn bijvoorbeeld WordPress en Weebly. Voorheen was dit de manier om zelf gemakkelijk backlinks te generen. Jammer genoeg is daar nu een einde aangekomen en heeft het geen zin meer om te linken via een blog. U zal backlinks moeten creëren via website om een goed resultaat te boeken en dat maakt het allemaal ineens een stuk moeilijker, immers je kunt niet zomaar tientallen website openen om links te genereren. Gelukkig kunnen wij u verder helpen en backlinks generenen zodat u beter gevonden zal worden in Google.

Waarom moeilijk doen? Als het makkelijk kan?

De kwaliteit van de backlinks en daardoor de kracht om jouw website te helpen omhoog te stuwen in de zoekresultaten van de zoekmachines is afhankelijk van verschillende zaken. Hieronder noem ik er een aantal: Pagerank, achtergrond en onderwerp van de website, het ip adres van de website, de inhoud van de website. Wij hebben jaren lange ervaringen met het plaatsen van backlinks en zorgen ervoor dat uw website goed gevonden zal worden in Google. De backlinks die wij plaatsen zijn van hoge kwaliteit en zullen meer resultaat brengen. Voor geringe bedragen nemen wij al het werk uit handen, waarom zou u het dan ook zelf proberen? Als ondernemer kunt u zich het beste bezig houden met het optimaliseren van uw website of webshop en wij regelen kwalitatieve backlinks voor uw onderneming.

Meer informatie over backlinks?

Wilt u meer informatie over backlinks of gewoon is met een adviseur spreken? Neem direct contact op met een van onze medewerkers.

Recent Post:

De vindbaarheid website

Zorg dat elke pagina op je website een duidelijke zoekwoord focus heeft. Dit zoekwoord plaats je vervolgens in de:…….

Digital Marketing Bureau

Dat garanderen wij door concrete afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uw resultaat staat central…..

Hoe word je gevonden op google

Volg ze (de mensen die de blogs beheren) op Twitter en doe je best om ze te leren kennen. Praat met ze, deel hun artikelen, link……….

hoe wordt mijn website beter gevonden?

Kies 1 woord of 1 combinatie van woorden waar je over wil schrijven. Gebruik de woorden die anderen gebruiken om………

Internet marketing

Zitten hier belangrijke pagina’s tussen, zorg er dan voor dat deze pagina’s wel weer vindbaar zijn. Mocht pe hier hulp bij nodig hebben, dan helpen……….

Online reputatiemanagement

Opdrachtgevers welke handelen in strijd met de Nederlandse wetgeving (fraude, misbruik, bedrog, etc.) zullen wij nimmer toelaten tot ons…………..

Ranking website

De 1e pagina in de zoekresultaten krijgt meer dan 95% kliks. Met andere woorden: op de resultaten in de overige pagina’s (2e, 3e etc) wordt nog………..

backlinks

De kwaliteit van de backlinks en daardoor de kracht om jouw website te helpen omhoog te stuwen in de zoekresultaten van de zoekmachines is afhankelijk…….

Veel bezoekers, meer omzet

Op die manier zoeken we uit waar we de techniek kunnen verbeteren, zodat je website goed geïndexeerd wordt, snel…………

Vindbaarheid website verbeteren

Hierdoor is de concurrentie hoog en wordt het moeilijk om hoog te scoren. De onderstaande tips ondersteunen je bij je zoektocht naar zoektermen……..

Website toevoegen aan zoekmachines

Dit kan ongeveer 30-60 dagen duren, het is dus wel zaak dat dit direct gebeurd. Voor het domein adres koekenbakker.nl zal………….

Zoekmachine optimalisatie bureau

het juiste zoekwoord, met de juiste vermelding betalen we al snel 1,50 per klik… Dus voor 1000 bezoekers per maand komen we uit…..

Offerte aanvragen

Vraag nu meteen vrijblijvend een offerte aan of test nu direct 8 zoekopdrachten voor 99,- euro per maand. Wij garanderen de eerste pagina……..

Google bedrijf

zelfs nadat de klacht is opgelost zullen nieuwe klanten deze oude posten kunnen lezen. Zeer veel nieuwe klanten………..

aziatisch foodbox en aziatisch foodboxen

betere zoekmachine rankings of een hogere conversie, ons team heeft de juiste middelen om het te bereiken. Uw Bedrijf Naar De Top…………..